Return to previous page

Training & Coaching

Beter worden in je werk door jezelf te verbeteren

Menselijk kapitaal is onmisbaar voor organisaties

Wil je jouw bedrijf professionaliseren en laten groeien? Dan begin je met het investeren in je medewerkers. Medewerkers die lekker in hun vel zitten en goed op hun plek, maken je bedrijf sterker. Ze voelen zich waardevoller en leveren dus meer waarde aan je bedrijf. Ze gaan bovendien flexibel om met aanpassingen van hun takenpakket, veranderingen in hun loopbaan en ontwikkelingen in de organisatie. De medewerker zelf heeft vaak ook behoefte om zich verder te ontwikkelen en beter te worden in zijn of haar vak. Dat kan door bij mij een training te volgen of je te laten coachen.

“Een organisatie groeit en ontwikkelt alleen als haar medewerkers zich willen ontwikkelen”

AJM plus verzorgt trainingen en coachingstrajecten voor groepen en op individueel niveau. Ik hou een team of medewerker een spiegel voor en laat zien wat voor invloed jouw gedrag heeft op je werk en je collega’s. En hoe je jezelf kunt verfijnen en polijsten. Het resultaat? Een betere productiviteit, gezondheid, werktevredenheid en betrokkenheid van medewerkers. Samen maken jullie het bedrijf sterker!

Uit deze trajecten kun je kiezen

Coaching (individueel)

Samen gaan we op zoek naar je authentieke kern. Wie ben je? In hoeverre ben je jezelf en ken je jezelf? Tijdens dit traject maak ik gebruik van een tweede coach, namelijk het paard.

Training (groepen)

Ieder mens heeft zijn eigen vaste gedragspatronen. Wil je dat jouw medewerkers efficiënter werken? Wil je dat jouw team elkaar beter leert begrijpen? Dat leer ik jullie graag.