Return to previous page

Training (groepen)

Training

Leer welk gedrag het beste werkt

Ieder mens heeft zijn eigen vaste gedragspatronen. Wil je dat jouw medewerkers efficiënter werken? Wil je dat jouw team elkaar beter leert begrijpen? Dat leer ik jullie graag. Ik laat zien waarom bepaald gedrag wel of niet werkt. Dat gebeurt in een veilige, open sfeer, waarbij de praktijk centraal staat. Tijdens alle training behandelen we concrete situaties van de werkvloer. Wat je leert, kun je dus meteen toepassen in je werk.

Gedrag permanent veranderen

Na een training gaat iedereen vol enthousiasme met het geleerde aan de slag. Maar sommig gedrag is vaak diep ingesleten. Hoe zorg je dat medewerkers na een training toch niet weer langzaam terugvallen in oude patronen? Hoe kun je het gedrag permanent veranderen? Daarvoor bied ik bedrijven een digitale tool aan waarmee je als ondernemer je medewerkers gedurende een langere periode alert houdt met vragen, feedback en stellingen.

Hoe lang duurt een training? Wat zijn de kosten?

Geen enkel bedrijf, team of vraag is hetzelfde. Daarom kom ik eerst bij jullie bedrijf langs, om te praten. Wat is de reden voor de training en welke vraag willen jullie opgelost zien? Op basis daarvan maak ik een offerte voor een training die naadloos aansluit op wat belangrijk is voor de deelnemers.

Heb je interesse in een maatwerk training? Stuur een mail naar arjan@ajmplus.nl. Dan neem ik contact met je op.

Deze trainingen bied ik aan

Teamverbetering

Teamwork is het samenvoegen van talenten in een team, die elkaar aanvullen en versterken. Door je eigen kwaliteiten en belangen optimaal af te stemmen op de kwaliteiten van een groep of een collega ontstaat het beste resultaat. Dat kan ik je leren.

training teamverbetering ajm plus

Spiegel je eigen gedrag

De training ‘Spiegel je eigen gedrag’ is een manier om een schat aan inzichten op te doen op zowel team- als individueel niveau. Je leert op een bijzondere manier veel over jezelf. Tijdens de training krijg je direct feedback op je gedrag van een eerlijke trainer: het paard.