Return to previous page

Spiegel je eigen gedrag

Spiegel je eigen gedrag

Coachen met paarden

De training ‘Spiegel je eigen gedrag’ is een manier om een schat aan inzichten op te doen op zowel team- als individueel niveau. Je leert op een bijzondere manier veel over jezelf. Tijdens de training krijg je direct feedback op je gedrag van een eerlijke, onbevooroordeelde trainer: het paard.

Wat voegt een paard toe aan het leerproces?
Paarden kunnen ons veel leren over onszelf in onder andere samenwerken, communiceren en leidinggeven. Paarden zijn bijzonder sensitief voor duidelijkheid, sympathie en (opr)echtheid. Als je dit toont aan het paard, geeft hij jou de leiding. Maar als je innerlijk twijfelt aan jezelf, de ander of de richting, ben je de leiding weer kwijt. Paarden reageren in het hier en nu op wat jij uitstraalt. Ik vertaal wat het paard jou vertelt.

Onderwerpen die aan bod komen
Bewustwording, zelfinzicht, verbale en non-verbale communicatie, uitstraling, authenticiteit, ontspanning, inspiratie, grenzen aangeven, contact maken, ervaringsgericht leren.

Resultaat
Deze training richt zich op het leermoment van de individuele deelnemer. Je leert bijvoorbeeld dingen als: hoe communiceer je zo eerlijk en prettig mogelijk? Hoe kun je effectief en duidelijk zaken overbrengen? Je krijgt persoonlijke feedback (complimenten en verbetertips) van de trainer en de collega-deelnemers.

Aanpak
Vooraf ontvang je intakeformulieren. Met het invullen hiervan geef je een duidelijk beeld van de vragen of veranderwensen die er bij jou leven.

Prijs
€ 175,00 per deelnemer (exclusief BTW) voor een dagdeel (ochtend of middag).

Datum en Tijd
Nieuwe datum volgt snel!

Aantal deelnemers
Maximaal 4.

Wil je een bijzondere en vooral leerzame dag? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.