Return to previous page

Coaching (individueel)

Wat is jouw authentieke kern?

De moeilijkste vraag van allemaal

Wie ben je? Een lastige vraag om te beantwoorden, maar allesbepalend voor wat je doet en hoe jij je daarbij voelt. Samen gaan we op zoek naar jouw authentieke kern. Ik help je het antwoord te vinden op vragen zoals: in hoeverre ben je jezelf en ken je jezelf? Wat heb je nodig in je werk? Handel je vanuit je eigen drijfveren? Neem je de verantwoordelijkheid? Heb je de regie over je eigen handelen en wanneer neem je de leiding? Ik leer je om bij alles wat je in je werk doet volledig vanuit jezelf te voelen en te handelen.

Coaching met paarden

Tijdens onze zoektocht kunnen wij de hulp inroepen van een speciale collega, namelijk een paard. Hoe goed je ook bent in het verbergen van je gevoelens, je lichaam blijft je werkelijke gevoelens uitstralen. Dat is jouw authentieke persoonlijkheid. Het paard registreert wat je echt voelt en spiegelt dat onbevooroordeeld aan jou terug. Ik vertaal wat hij je zegt.

Ieder coachingstraject bestaat uit één of meerdere gesprekken. Dit is altijd één-op-één. Gezamenlijk bepalen wij het aantal en de frequentie. Daarnaast stemmen wij af waar de coaching gaat plaatsvinden. Dat kan op verschillende plaatsen in Nederland.

Stuur een mail naar arjan@ajmplus.nl als je meer wilt weten over de coachingstrajecten. Dan neem ik contact met je op.

Persoonlijk, eerlijk en direct

Ik ben specialist als het gaat om het spiegelen van het gedrag van mensen. Ik blijf het bijzonder vinden om te zien hoe sensitief paarden zijn en hoe ze ons menselijk gedrag haarfijn kunnen duiden. Het coachen gebeurt in een veilige omgeving op een prettige, persoonlijke en professionele manier. Altijd met waardering en respect voor jou. Het paard laat je ervaren hoe jouw gedrag, houding en communicatie overkomt op anderen. Ik vertel jou eerlijk en direct wat er gebeurt. Het maakt mij blij jou te helpen nog sterker en zelfverzekerder te worden en jou de handvatten te geven waarmee je gelukkig wordt van je werk en collega’s.