Specialist

in personeelsvraagstukken

Hiervoor kun je bij mij terecht

werken aan teamverbetering ajm plus

Training & coaching

Blijf groeien, blijf ontwikkelen. Dit geldt voor zowel organisaties als de individuele medewerker. Ik kan hierbij helpen, één-op-één of samen met het team. Ik hou mensen een spiegel voor en laat zien wat voor invloed hun gedrag heeft op het werk en collega’s. Het resultaat? Een betere productiviteit, gezondheid, werktevredenheid en betrokkenheid van medewerkers.

Wie we zijn

Personeel & Organisatie

Wanneer een organisatie gaat groeien of veranderen, komen er steeds meer vragen op HR-gebied. AJM plus pakt deze personeelsvraagstukken graag op. Ik denk met je mee op operationeel, tactisch en strategisch niveau en zorg voor een praktisch HR-beleid. Op projectmatige basis, of voor een vast aantal uren per week of maand.

Als medewerkers goed functioneren, werkt je bedrijf beter

Aangenaam, Arjan Meegdes

Ik ben een allround en enthousiaste HRM-man en trainer/coach met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Je kunt me een vakidioot noemen. Wat ik doe, doe ik goed. Met mijn uitgebreide vakkennis kan ik jou als ondernemer uitstekend adviseren over personeelsvraagstukken en ondersteunen bij het goed laten functioneren van je medewerkers. En daarmee jouw bedrijf. Als je me een opdracht geeft, kun je ervan op aan dat het in orde komt. Elke vraag los ik op. Ik ben flexibel en praktisch ingesteld. Geef de voorkeur aan een persoonlijke benadering. Kan goed schakelen tussen de vraagstukken binnen de organisatie en de impact op de mensen. Voel me net zo op mijn gemak bij het management als op de werkvloer. Heb een groot empathisch vermogen én humor. En ik pak door. Afspraak is namelijk afspraak.

Kennismaken? Bel me op 06-13618407

Testimonials

Arjan is een gedreven HR-manager die uitstekend communiceert op alle niveaus. Maakt materie zeer snel eigen en is daarmee snel operationeel binnen een willekeurige organisatie. Precisie is eveneens op Arjan van toepassing.

Jerome de Haas, operationeel manager

Arjan Meegdes verstaat strategisch en operationeel zijn vak op een heel professioneel niveau. Weet goed te schakelen tussen vraagstukken in de organisatie en de impact op de mensen. Is een goed communicator. Met zijn inzet en visie maakt hij het leven voor ondernemers op HR-gebied een stuk makkelijker.

Arjen van der Ende, HR-manager Arcadis

Ik heb Arjan leren kennen als de HR-adviseur van Canon Business Center Amsterdam Noord-West. Samen hebben wij een moeilijke ontslagcasus succesvol behandeld van begin tot eind. Ik heb Arjan leren kennen als een zeer betrokken professional, die weet wanneer hij advies moet vragen, een duidelijke eigen mening heeft en goed bereikbaar is. Met name zijn betrokkenheid bij de klant en het persoonlijke en toch zakelijke contact maakten dat de samenwerking zeer prettig en dus ook effectief was.

Florence van Rossum, advocaat

Ik heb Arjan leren kennen door een coachingstraject opgestart vanuit mijn werkgever. Zijn wijze van communicatie weten je altijd te prikkelen. De manier van feedback geven is rechtvaardig en vooral duidelijk. Arjan weet op geheel eigenwijze de boodschap duidelijk te maken met als doel het eindresultaat. Arjan is respectvol in de omgang, volledig betrouwbaar en oprecht in je geïnteresseerd en weet het beste in je naar boven te halen. Luisteren, analyseren en bovenal anderen zelf tot inzicht laten komen zijn kenmerken die naar mijn mening bij Arjan passen.

Jose Rodenburg – van Hesslingen, financieel en HR-medewerker Bandtransport Europe B.V.